articol

Psst… ai auzit de ,,Picnic Chef”?

Weekend-ul tău începe să devină monoton și simți nevoia de a face ceva mai special? Poate ceva benefic pentru sănătatea ta? Atunci vino și tu la ,,Picnic Chef”! 😀

Ce câștigi dacă vii?

  • Vei afla lucruri noi legate de alimentația sănătoasă
  • Vei avea ocazia să îți etalezi talentele nebănuite într-un concurs de gătit fără foc
  • Îți vei face cunoștințe noi și vei râde neîncetat cu Prietenii Veseliei
  • Vei savura din plin momentele magice pregătite de Eduard și Bianca

Ce trebuie să iei cu tine?

Ei bine, pe lângă doza recomandată de curiozitate, îți mai trebuie și o porție de voie bună plus o păturică pe care să poți să stai împreună cu familia ori prietenii.

În schimb, dacă dorești să participi la concursul de gătit îți mai trebuie și o echipă norocoasă formată din 2-4 persoane, pe care trebuie să o înscrii pe următorul link: http://bihor.eu/picnic-chef/. Înscrierea se face până în 29 august, ora 12:00, așa că grăbește-te, deoarece locurile sunt limitate!! (se pot înscrie până la maxim 10 echipe)

În rest… nu îți mai trebuie nimic pentru că toate materialele necesare (inclusiv alimentele) vor fi puse la dispoziția ta de către organizatorii și sponsorii evenimentului.

În ce constă concursul?

Tu și echipa ta va trebui să ne convingeți că știți să gătiți fără foc 2 preparate sănătoase și originale după cum urmează:

Pentru a face concursul mai palpitant, nu vei afla dinainte ce ingrediente te așteaptă, dar pot să îți vând un pont: niciun ingredient nu este de origine animală!

Primele 3 echipe care păstrează cel mai bine curățenia în timp ce gătesc, care au cele mai frumoase farfurii și cele mai sănătoase și gustoase preparate, vor fi răsplătite cu premii surpriză din partea organizatorilor și sponsorilor evenimentului.

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci hai și tu la ,,Picnic Chef” în data de 29 august 2015, de la ora 17:00 în Parcul din Șantul Cetății Oradea, aripa de Vest! Iar dacă nu vrei să gătești, vino să îți încurajezi echipa favorită, să înveți lucruri interesante și să te distrezi cu noi!

Link-ul pentru înscrierea echipelor: http://bihor.eu/picnic-chef/

Pagina de Facebook a evenimentului: click aici

Organizatorii evenimentului:

Sponsorii evenimentului:

Parteneri:
TE AȘTEPTĂM CU DRAG! 😀