avatar despre mine

Despre mine

Salut! Numele meu este Șelariu Cosmina Amelia, iar pasiunea mea este nutriția. Ca multi alții, îmi place să mânânc!

Mi-am dorit întotdeauna și îmi doresc să fiu sănătoasă, așa că am ales să urmez specializarea ,,Nutriție și Dietetică” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, după care am absolvit și masterul ,,Nutriția și Calitatea Vieții” din cadrul aceleiași Universități.

Așa am obținut calificarea de Nutriționist Dietetician. Și pentru că am fost crescută în spiritul critic și îmi place să mă documentez, am încercat și voi încerca întotdeauna să aflu substratul științific la orice factor ce ne influențează viața de zi cu zi. Cred în argumente bine fondate.

Probabil ai aflat că oamenii pasionați cu adevărat de un lucru sunt de fapt, acei oameni fericiți, creativi, sociabili și cu multă poftă de viață. Sunt oameni care cred că prin pasiunea lor pot să schimbe lumea în mai bine și trebuie să recunoaștem că de cele mai multe ori chiar reușesc. Cum o fac? Dăruind și altora tot ceea ce viața i-a învățat. Asta mi-am propus și eu!

Știi și tu că fiecare clipă din viața noastră contează! O clipă în plus, o experiență în plus! Trebuie să îți mărturisesc că, la ora actuală, nutriția este unul din cele mai puternice instrumente de care ne putem folosi pentru a ne dezvolta, a ne menține sănătatea și pentru a duce o viață mai bună. Iar pentru o utilizare cât mai corectă și mai eficientă, sunt aici să te ajut să descifrezi cartea tehnica a alimentației sănătoase.

10629776_591738327605238_5163183435765039051_n

Bun… teoria ca teorie, dar practica ne… învață! De aceea, în tot ceea ce voi face ca nutriționist voi pune foarte mare accent pe educația nutrițională atât în ceea ce privește teoria, cât și practica, astfel încât să o poată înțelege oricine, oricând și oriunde, iar atelierele de nutriție pe care le-am susținut deja în cadrul Incubatorului107 Oradea vin să întărească această regulă.

În încheiere, trebuie să te dezamăgesc și să îți spun că nu voi prescrie medicamente sau suplimente minune, iar pilula magică pentru un corp perfect și o viață mai bună nu se va găsi vreodată pe rafturile unui magazin sau în farmacii. Dar am și o veste bună: pilula magică ești chiar tu!

Te invit să urmărești atât site-ul meu www.ameliaselariu.ro , cât și pagina mea de facebook Amelia Selariu pentru a descoperi câteva ponturi și trucuri despre cum poți să îți schimbi viața în mai bine.