IMG_6088 - Copy

Atelier de nutriție pentru copii!

Probabil și tu ca părinte îți dorești să oferi copilului tău tot ce este mai bun și mai sănătos în materie de alimentație, pentru că știi deja că o hrană necorespunzătoare stă la baza majorității bolilor cu care se confruntă adulții din ziua de azi. De asemenea, sunt sigură că ai observat cât este de important să îl faci pe cel mic să și înțeleagă legătura dintre hrană și sănătate pentru a face mai departe singur alegerile corecte.

Cum îl informezi în ceea ce privește alimentația?Amelia Selariu

Cu siguranță ai simțit nevoia să te documentezi mai bine în ceea ce privește alimentația pentru a face alegerile corecte atunci când vine vorba de copilul tău. Iar ca informația să fie de calitate și ușor de ,,digerat” cel mai bine ar fi apelezi la un specialist în domeniul nutriției cu studii universitare. Un astfel de specialist are capacitatea de a explica pe înțelesul tău și pe înțelesul celui mic ce e bun și ce e rău și poate fi ghidul tău spre o alimentație sănătoasă. Va știi să te sprijine în momentele cheie și va adapta mereu recomandările și obiectivele în funcție de nevoile tale și ale copilului tău.

Care e treaba cu atelierele de nutriție pentru copii?

Pentru că îți dorești ca prichindelul tău să beneficieze de cele mai bune informații în materie de alimentație, eu ca nutriționist dietetcian licențiat, vin în sprijinul tău. Ce îmi propun este să combat lacunele în ceea ce privește educația nutrițională și să ofer celor mici informații prețioase adaptate pe înțelesul lor prin intermediul unor ateliere de nutriție bine puse la punct în colaborare cu mai multe instituții.

Scopul atelierelor este de a implementa un stil de viață sănătos în rândul copiilor, iar printre obiectivele principale se numără:Amelia Selariu

  • cunoașterea unor principii de bază a unui stil de viață sănătos;
  • un consum mai crescut de fructe și legume;
  • consum adecvat de apă.

Durata unui atelier este de aproximativ 2 ore, iar cei mici vor beneficia de următoarele:

  • vor cunoaște câteva principii de bază ale unei alimentații sănătoase,
  • vor primi materiale ajutătoare,
  • vor degusta câteva alimente,
  • vor participa la activități noi.

Dacă te-am făcut curios/curioasă, adu-ți și tu copilașul la un astfel de atelier în data de 18 aprilie 2015, de la ora 17:00 în Era Park Oradea (sub cupolă). Iar pentru că evenimentul este în colaborare cu BombonEra, copilașii se vor și distra învățând. Participarea este gratuită.

Vă aștept cu drag!

P.s.: Pentru mai multe detalii despre atelierele BombonEra vizitează site-ul lor aici.

 

Fotografii realizate de Remus Toderici.